fbpx

Kako kupiti online

Proces online porudžbine je jednostavan.

Dovoljno je odabrati proizvode po Vašoj želji klikom na dugme ’’Dodaj u korpu’’, koji će automatski sve proizvode koje ste odabrali ažurirati u virtuelnoj korpi za kupovinu, sa ukupnom cenom, kao i posebnim cenama za svaki proizvod. U sve cene je uračunat PDV.

Da biste odabrane proizvode poručili, napravite nalog (popunjavajući obavezna polja sa informacijama neophodnim za uspešnu kupovinu) i potvrdite uslove plaćanja koji su dostupni na našem sajtu. Vaš nalog je privatan i njegov sadržaj je vidljiv isključivo Vama i zaposlenom stručnom licu Jonimpex-a koje podatke obrađuje. Sva komunikacija između Vašeg računara i online prodavnice je enkriptovana uz pomoć visoko sigurnog SSL sertifikata.

Ukoliko ste već koristili našu online prodavnicu, dovoljno je uneti Vaše podatke u predviđena polja za ulazak na Vaš postojeći nalog. Vaš pretraživač može upamtiti Vaše podatke po želji, tako da će pri sledećoj poseti Vaš nalog biti automatski logovan.

Vaš Jonimpex.

Za naručivanje proizvoda iz ponude Internet prodavnice JONIMPEX.RS potrebno je da ispratite sledeće korake:

  1. Kupovina je moguća i bez prethodne registracije
  2. Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite i stavite ih u “korpu”
  3. Pregled Korpe
  4. Unos podataka o naručiocu, mestu isporuke i način plaćanja
  5. Pregled i potvrda narudžbenice
  6. Vaša porudžbina će biti obrađena. Internet prodavac će Vas kontaktirati samo u slučaju da postoji potreba za korekcijom porudžbine.