fbpx

Načini plaćanja

Internet Kupovina – www.jonimpex.rs

  • Plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja robe)

 

Kod plaćanja pouzećem, poručenu robu plaćate u gotovini isključivo (nije moguće plaćanje karticom) prilikom preuzimanja paketa koji na Vašu adresu dovozi kurirska služba.

 

  • Plaćanje preko računa (na naš žiro račun)

 

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš žiro račun – Komercijalna NLB banka 205-29605-28.

Porudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. U e-mailu dobijate detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici. Važno je da napomenemo da sačekate naše kolege da Vam se jave, kada provere dostupnost svih poručenih artikla i nakon toga dobijate zvaničnu profakturu za plaćanje. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa porudžbenice se pakuju i šalju na adresu kupca. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (Web Banking).

 

  • Plaćanje u Jonimpex salonu prodaje (lično preuzimanje robe)

 

Ukoliko želite da robu preuzmete lično u našem salonu, uplatu možete izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu, na adresi Šalinačka bb, 11300 Smederevo


Kupovina u Jonimpex prodajnom salonu

  • Gotovinsko plaćanje

 

Plaćanje se vrši u gotovini. Valuta plaćanja je srpski dinar (RSD), dok se za plaćanje u stranim valutama koristi kurs koji dobijate od Prodavca.

  • Virmansko plaćanje (Plaćanje preko računa)

 

Plaćanje preko računa. Ova vrsta plaćanja namenjena je i pravnim licima.

  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama

 

Prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, American Express, Dina.

***Kod nas postoji povoljnost plaćanja karticama Banke Intesa (Visa, Master Card, American Express) na 6 rata bez kamate.

Kreditne kartice iz programa Master Card i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na više jednakih mesečnih rata u trgovinama širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Najveći broj rata u Jonimpex prodavnici može biti 6.

Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Za Master Card i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način:

– Prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod
– Sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene kamate.

 

  • Plaćanje putem administrativne zabrane

 

Postoji mogućnost plaćanja putem administrativne zabrane na period od 3 do 6 meseci bez kamate, uz overenu potvrdu obračunske službe preduzeća sa kojima Jonimpex ima potpisan ugovor. Uslov za odobravanje ADZ plaćanja je da je Kupac zaposlen na neodređeno vreme u kompaniji.

 

  • Plaćanje čekovima

 

 

Postoji mogućnost plaćanja čekovima građana (3 rate) bez kamate. Vrednost računa za plaćanje čekovima nije automatski odobrena, već se mora dobiti odobrenje za više od 3 mesečne rate.