fbpx

Najčešće postavljana pitanja

Poručivanje robe se vrši preko naše online prodavnice www.jonimpex.rs Upustvo za online kupovinu možete pogledati OVDE ili putem e-maila komercijala@jonimpex.rs.

Kada izvršite uspešnu kupovinu putem našeg sajta prikazaće Vam se stranica sa porukom da ste uspešno poručili. Takođe, nakon toga dobićete e-mail sa svim podacima o Vašoj porudžbini.

Sačekajte da Vas naše kolege iz Internet prodaje pozovu i provere zajedno sa Vama porudžbinu.

Robu šaljemo Kurirskom službom BeX Express.

Troškovi dostave se određuju zavisno od samih gabarita i težine proizvoda cenovnik možete pogledati na ovom linku OVDE , dok pre samog slanja robe naše kolege obaveštavaju o troškovima dostave.

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe kurirskim službama van teritorije Republike Srbije.

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.

Najčešće rok isporuke iznosi 2-3 dana.

Plaćanje poručene robe preko sajta se može izvršiti na tri načina:

  1. Plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja robe od kurirske službe
  2. Plaćanje preko računa uz dobijanje prethodne profakture za plaćanje
  3. Plaćanje u našem salonu prodaje

Plaćanje na rate je moguće preko kreditnih kartica, čekovima građana ili administrativnom zabranom za firme sa kojima imamo potpisan ugovor.

Cena na našem sajtu i u maloprodajama su iste, osim u slučaju kada je izvršena nivelacija nekog artikla, pa je potrebno 5 radnih dana da se cena niveliše i na sajtu.

Naše prodavnice se nalaze na sledećim lokacijama:

  1. JONIMPEX doo, Šalinačka bb, Smederevo
  2. Klik SD, Knez Mihajlova 100, Smederevo

Za sva dodatno pitanja možete nas kontaktirati preko sajta www.jonimpex.rs preko aplikacije za Live chat ili na e-mail: komercijala@jonimpex.rs.