fbpx

Promo kod

Šta je Promo kod

 

Promo Kod je niz slova i brojeva na osnovu koga, kupac ostvaruje pravo na popust prilikom kupovine.
Kupac ostvaruje pravo na Promo Kod u okviru određenih ponuda, ali ga je takođe moguće dobiti i na osnovu prethodnih kupovina.

U momentu izdavanja Promo Koda Jonimpex d.o.o. će doneti odluku o vrednosti Promo Kod-a, kategoriji kupaca kojoj će Promo Kod biti izdat i vremenskom važenju Promo Koda. Vrednost Promo Koda je izražena u vidu procentualnog popusta. Promo Kod se ne odnosi na trošak poštarine, ukoliko ista postoji.

Pravo na ostvarenje popusta na osnovu Promo Kod-a možete ostvariti prilikom kupovine putem Web Shopa www.jonimpex.rs
Pravo na ostvarenje popusta na osnovu Promo Koda se može ostvariti i u maloprodajnim objektima samo ukoliko je naglašeno u okviru određenih ponuda.

O svim instrukcijama vezanim za ostvarivanje popusta po osnovu Promo Kod-a Jonimpex d.o.o., u momentu izdavanja Promo Kod-a, obaveštava kupce putem Jonimpex Web Shop stranice.

Korišćenje Promo Kod-a prilikom poručivanja na Jonimpex  Web Shop stranci je veoma jednostavno.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pratite dole navedene instrukcije:

Na Jonimpex  Web Shop stranici www.jonimpex.rs odaberite željeni artikal za koje je odobren popust i dodajte ga u korpu.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć molimo Vas kontaktirajte našu Web Shop službu prodaje putem e-mail-a na: komercijala@jonimpex.rs  ili na tel. +38126640130

Nakon pravilno unetog Promo Kod-a je potrebno da kliknete na dugme “PORUČI IZ KORPE”, Klikom na dugme “PORUČI IZ KORPE”, prikazaće Vam se završni korak gde je potrebno da unesete Vaše podatke.
Prilikom sastavljanja porudžbine, potrebno je da popunite dole nevedene podatke kako bi Jonimpex mogao da realizuje Vašu porudžbinu:

  1. Ime i prezime
  2. E-mail i kontakt telefon
  3. Mesto i poštanski broj
  4. Ulicu i broj

 

Takođe je potrebno da potvrdite da ste se upoznali sa Jonimpex Uslovima kupovine i isporuke, te da ste sa istima saglasni.

Nakon klika na dugme “ZAVRŠI-POTVRDI PORUDŽBINU” dobićete automatsku e-mail potvrdu sledeće sadržine:
Plaćanje gotovinom prilikom dostave. Dostava je besplatna na teritoriji grada Smedereva ukoliko je iznos porudžbine veći od 30.000,00 RSD. Cena za dostave van Smedereva zavisi od vrste i količine poručenog materijala kao i od mesta isporuke. Kontaktiraće vas služba online prodaje oko detalja isporuke (dostupnost robe, mogućnost slanja…).

Dobru i sigurnu kupovinu srdačno Vam želi Jonimpex  d.o.o.