fbpx

O nama

Dobrodošli u najveću online prodavnicu građevinskog materijala! Sve što Vam je potrebno za Vaš stambeni ili poslovni prostor možete pronaći kod nas!

Jonimpex d.o.o. ponudi se nalazi širok asortiman grubih i gipsanih građevinskih materijala, podnih i krovnih obloga, izolacionih materijala (stiropor, stirodur, staklena vuna, kamena vuna), keramike i sanitarije, stolarije, dekorativnih elemenata, farbarskog alata , boja i lakova, kao i građevinskih mašinskih alata.

Jonimpex d.o.o. posluje i sarađuje na teritoriji Srbije, Crne Gore, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, sa tendencijom ka širenju tržišta i na ostale zemlje u regionu.

Jonimpex d.o.o. (društvo sa ograničenom odgovornošću) je osnovano 1993. godine, u momentu kada je preduzeće ove vrste i kalibra bilo najpotrebnije domaćem tržištu. Trgovina građevinskim materijalom, isprva očekivano skromnih kapaciteta, brzo je doživela ekspanziju u narednim godinama, kao i broj partnerskih kompanija koje su rado ulazile u poslovno partnerstvo sa Jonimpex d.o.o. preduzećem.

Osim asortimana završnog građevinskog materijala, danas se Jonimpex d.o.o kompanija bavi širokim spektrom ponude materijala i proizvoda koji zadovoljava potrebe svih preduzetnika, majstora i osoba sa osećajem za kvalitet i profesionalizam.

Visokokvalitetno i edukovano osoblje će Vam detaljno objasniti i upoznati Vas sa našim proizvodima, pružiti sve neophodne informacije i rešenja. Kako biste što bolje uskladili svoje potrebe i zahteve, na našem sajtu možete uporediti Vaše želje i mogućnosti i pronaći optimalno rešenje.

Naše osoblje je uvek tu da pomogne sa savetima, jer su kupci često komšije koje izvode male radove i nisu upućeni u tajne zanata. Zato ne očekujemo da nam samo predate spisak potrepština već Vas pozivamo da dođete čak i kada ne znate kako izvesti ni šta Vam je potrebno za adaptaciju ili gradnju koju planirate. Naše osoblje će Vam pružiti vrhunske komercijalno-tehničke savete.

Jonimpex d.o.o ima izraženu viziju koja nam pokazuje pravac koji vodi do uspeha. Stoga naš cilj je da stalno ispitujemo tržište i ispunjavamo svaki mogući zahtev koji nam se postavi radi višeg cilja i dobrobit naših kupaca, na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujući redovnim mušterijama i poslovnim partnerima, zadovoljnim uslugama Jonimpex-a, osvojeno je lokalno i regionalno tržište, koje je doprinosilo porastu preduzeća; kapaciteta, mehanizaciji, kao i broju zaposlenih. Naša kompanija nastavlja da raste iz godine u godinu zahvaljujući vrlo rasprostranjenoj mreži zadovoljnih poslovnih partnera. Sarađujemo sa najvažnijim proizvođačima građevinskog materijala i vodimo se idejom da ponuda proizvoda bude raznovrsna i kvalitetna.

Vaš Jonimpex.