O nama

Dobrodošli u najveću online prodavnicu građevinskog materijala! Sve što vam je potrebno za vaš stambeni ili poslovni prostor možete pronaći kod nas!

U Jonimpex d.o.o. asortimanu se nalazi širok asortiman grubih i gipsanih građevinskih materijala, podnih i krovnih obloga, izolacionih materijala (stiropor, stirodur, staklena vuna, kamena vuna), keramike i sanitarije, stolarije, dekorativnih elemenata, farbarskog alata, boja i lakova, kao i građevinskih mašinskih alata.

Jonimpex d.o.o. posluje i sarađuje na teritoriji Srbije, Crne Gore, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, sa tendencijom ka širenju tržišta i na ostale zemlje u regionu.

Jonimpex d.o.o. (društvo sa ograničenom odgovornošću) je osnovano 1993. godine, u momentu kada je preduzeće ove vrste i kalibra bilo najpotrebnije domaćem tržištu. Trgovina građevinskim materijalom, isprva očekivano skromnih kapaciteta, brzo je doživela ekspanziju u narednim godinama, kao i broj partnerskih kompanija koje su rado ulazile u poslovno partnerstvo sa Jonimpex d.o.o. preduzećem.

Osim asortimana završnog građevinskog materijala, danas se Jonimpex kompanija bavi širokim spektrom ponude materijala i proizvoda koji zadovoljava potrebe svih preduzetnika, majstora i osoba sa osećajem za kvalitet i profesionalizam.

Zahvaljujući redovnim mušterijama i poslovnim partnerima, zadovoljnim uslugama Jonimpex-a, osvojeno je lokalno i regionalno tržište, koje je doprinosilo porastu preduzeća; kapaciteta, mehanizaciji, kao i broju zaposlenih.

Vaš Jonimpex.